Támogatóink

A konferencia sikeres megrendezését támogatták:

BGA-logo-1

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

 

ehok_ptePécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat (PTE EHÖK)

 

pte_logo

Pécsi Tudományegyetem Közhasznú Alapítvány

 

Köszönjük a támogatást!

 

Szeretnénk, ha ez az oldal végtelen volna – de azzal is boldogok volnánk, ha jó hosszú. Az előkészületek  és a szervezés során mindenhol tárt karokra, figyelmes meghallgatásra leltünk – de az érdemi támogtók köre szűkebbre sikerül emezekénél.

Támogatónk volt mindenek előtt a beregszászi főiskola, aki kaput nyitotta meg és termeket biztosított  a Konferenciánk számára, és jelentős a segítsége a kulturális programok szervezésében illetve a szállás és étkeztetés lebonyolításában. Aztán a kolozsvári Sapientia-kar, a Konferencia szülő atyja (Anyja?), aki az erdélyi peregrináció szervezését is végzi. Végül a szervezési feladatokat és az anyaországi koordinációt vállaló pécsi TTK… S itt a kakukktojás, az Osztap Benderi kombinátor, a zsonglőr:  a 12 éves Szentágothai János nevét viselő Szakkollégium, akik igyekeznek becsatornázni a konferencia-sorozatba a  hazai szakkollégiumi mozgalmat..

Rajtuk kívül, a hivatalból támogatókon kívül: ígérjük, minden támogató mozdulat, minden támogató tett, minden felajánlás ITT fog megjelenni, ennek a menünek az alpontjaiban, a kérésnek megfelelő képekkel, és logókkal.